Εκπτώσεις / Επιβαρύνσεις


Υπάρχουν εκπτώσεις αν κάνω τις αγορές μου μέσω των Εκδόσεων ΤΟΥΛΙΠΑ;

 • Όλα τα μέλη μας δικαιούνται έκπτωση 10% ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας (εξαιρούνται τα e-books και τα βιβλία σε προσφορά στα οποία έχει γίνει έκπτωση στην αρχική τιμή).
 • Για παραγγελίες άνω των 15,00€ (μετά την έκπτωση) έχετε και δωρεάν παράδοση στο χώρο σας με εταιρεία courier (ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας).

Υπάρχουν επιβαρύνσεις στο σύνολο της πληρωμής;

 • Οι παραγγελίες αντικαταβολής εσωτερικού κάτω από 15,00€ (μετά την έκπτωση) εντός Αττικής επιβαρύνονται με 4,91€ και εκτός Αττικής με 5,89€ (περιλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα και το κόστος αντικαταβολής). Οι παραγγελίες παραδίδονται πάντα με εταιρεία courier.
  (εξαιρούνται τα e-books τα οποία δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής)
 • Οι παραγγελίες αντικαταβολής εσωτερικού άνω των 15,00€ (μετά την έκπτωση) δεν επιβαρύνονται με τα μεταφορικά έξοδα παρά μόνο με τα έξοδα της υπηρεσίας της αντικαταβολής που ανέρχονται στα 2,70€. Οι παραγγελίες παραδίδονται πάντα με εταιρεία courier.
  (εξαιρούνται τα e-books τα οποία δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής)
 • Οι παραγγελίες εσωτερικού με πιστωτική κάρτα ή pay pal κάτω των 15,00€ (μετά την έκπτωση) επιβαρύνονται με τα μεταφορικά έξοδα της εταιρείας courier 2,21€ εντός Αττικής και 3,19€ εκτός Αττικής.
  (εξαιρούνται τα e-books τα οποία δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής)
 • Για παραγγελίες εσωτερικού με πιστωτική κάρτα ή pay pal άνω των 15,00€ (μετά την έκπτωση) έχετε δωρεάν παράδοση στο χώρο σας με εταιρεία courier.
 • Οι παραγγελίες εξωτερικού δρομολογούνται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή pay pal και τα μεταφορικά έξοδα εξαρτώνται από την κατηγορία τόπου αποστολής και το βάρος των βιβλίων. Το κόστος των μεταφορικών (χρεώσεις ΕΛΤΑ για συστημένα) εμφανίζεται αυτόματα στο καλάθι σας.
  (εξαιρούνται τα e-books τα οποία δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής)

 

Επιβαρύνσεις Αξία Παραγγελίας
  Έως 15€ 15€ +
Μεταφορικά Εντός Αττικής 2,21€ 0€
Υπόλοιπη Ελλάδα 3,19€ 0€
Τρόπος πληρωμής Αντικαταβολή 2,70€ 2,70€
Πιστωτική Κάρτα 0€ 0€
Pay pal 0€ 0€
 
Σύνολο Επιβαρύνσεων Από 2,21€ έως 5,89€ Από 0€ έως 2,70€